top of page

Werknemers 

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van pensioen. Het ziet ernaar uit dat deze trend zich de komende jaren gaat voortzetten. Het is heel begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. De overheid verwacht dat iedereen langer blijft doorwerken. Langer doorwerken is echter niet altijd mogelijk. Gezondheid of organisatorische redenen kunnen deze verwachting dwarsbomen.

Er gebeuren dingen in uw leven waardoor het extra van belang is om stil te staan bij de (financiële) gevolgen van de betreffende situatie, denk bijvoorbeeld aan:

  • arbeidsongeschikt raken

  • werkloos worden

  • overlijden

  • scheiden

Goede vakkundige en onafhankelijke begeleiding met persoonlijke aandacht geeft duidelijkheid en rust. Het geeft u de ruimte en tijd om bezig te zijn met zaken die op dat moment belangrijk zijn, terwijl ik voor u naar de toekomst kijk.

 

Complexe pensioenmaterie of aanverwante arbeidsvoorwaarden worden in duidelijke taal vertaald en visueel weergegeven in eenvoudige analyses. In een persoonlijk gesprek beantwoord ik al uw vragen zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Jaggan Consultancy kan u ondersteunen bij:

bottom of page