top of page

Met trots stel ik u bij dezen voor aan Jaggan Consultancy!


Vanaf vandaag, 12 november 2018, start ik mijn eigen onderneming onder de naam Jaggan Consultancy. Voor mij een lang gekoesterde droom die eindelijk werkelijkheid wordt.


Het grootste kapitaal dat een bedrijf of organisatie ter beschikking heeft is het menselijk kapitaal of ‘human capital’. Door oprechte waardering en zorg voor uw personeel, krijgt en behoudt u gemotiveerde en betrokken medewerkers. Een win-win situatie die werkgever en werknemer ten goede komen.

De mensen die mij kennen weten dat het mijn passie is om bedrijven en organisaties hiermee vooruit te helpen. Ook wanneer er een situatie ontstaat waarin een medewerker niet meer past binnen uw bedrijfsvoering, help ik u graag om op een nette manier afscheid van elkaar te nemen, zodat mens en bedrijf weer positief verder kunnen.

Ik bied een luisterend oor, kijk naar de mogelijkheden en behoeften van beide partijen en kom met een passende oplossing.


Jaggan Consultancy richt zich op drie nauw samenhangende pijlers:

  • Pensioen, ontslag- en seniorenregelingen

  • Human Resource Management

  • Coaching


Heeft u behoefte aan een sparringpartner met verstand van zaken?

Wilt u uw bedrijf of organisatie verder helpen met gemotiveerde en betrokken medewerkers?

Bent u voor betere resultaten met oog voor de mensen achter uw organisatie?

Dan bent u bij Jaggan Consultancy aan het juiste adres!

Wilt u op de hoogte blijven van actualiteiten en de dienstverlening van Jaggan Consultancy? Schrijf u dan in voor mijn nieuwsbrief.


Jaggan Consultancy, vóór en mét u!


Bianca Jaggan - Honings
155 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page