top of page

Een nieuwe start..Afgelopen jaar was een enorme rollercoaster voor mij op het gebied van mijn gezondheid en de hieruit voortvloeiende emoties en gedachten. Een jaar waarin ik ontzettend veel geleerd heb over hoe je met (positieve) mindset jezelf weer kunt "resetten" en dieper tot je eigen kern kunt komen.

Hierdoor sta ik nu veel krachtiger en positiever in mijn leven en weet beter dan ooit wat ik écht wil en hoe ik mijn mooiste leven wil leiden. Mijn allergrootste les was om vandaag te leven en te genieten! En geloof me, dat doe ik nu.


Door dit alles heb ik een definitief besluit gemaakt om een carrière-switch te maken. De meeste kennen mij als gedreven pensioen- en HR-consultant en enkelen reeds als coach en vertrouwenspersoon. Ik wil me vanaf nu vooral focussen op de menselijke kant, dat is waar ik een intens gelukkig en voldaan gevoel van krijg. Mensen helpen gelukkiger en bewuster hun mooiste leven laten leiden. Dát is wat bij mij als persoon het meest pas


Gezocht: 5-7 personen die kosteloos een coaching traject willen volgen tijdens mijn studie


Vanaf september start ik met de 1-jarige opleiding zijnscoaching. Het is een erkende post-HBO opleiding die de wetenschappelijk psychologie combineert met de non duale oosterse wijsheid. Dit gaat nog een stap verder dan enkel je persoonlijke ontwikkeling zodat je echt kunt zijn wie je ten diepste bent. Alles wat je nodig hebt zit namelijk al in je maar door vaak geconditioneerde en gedachten en/of ervaringen verwijder je je vaak onbewust van je eigen natuurlijke kracht, jou staat van “ZIJN”.


Ik zoek voor mijn opleiding 5-7 personen die samen met mij de innerlijke reis willen maken naar hun diepste kern en een diepere staat van bewustzijn willen bereiken. Zo kun je zelf het maximale potentieel uit je halen. Je leeft maar één keer, en jij verdient het beste leven! Elke ochtend als je opstaat is je leven een dag korter…


Het volledige coaching traject is voor de eerste 7 aanmeldingen geheel gratis. In de coachtrajecten staan mijn persoonlijke kernwaarden authenticiteit, respect, vertrouwen, empathie en levensvreugde altijd centraal. Wil jij met mij op reis naar je allermooiste leven? Stuur mij dan een privé-bericht met je motivatie dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Lieve groet,


Bianca

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page