top of page

Wie ben ik?

Mijn naam is Bianca Jaggan, geboren in 1973 en woonachtig in het mooie Zuid-Limburg.

Sinds 2001 ben ik werkzaam geweest in diverse functies:

 • (senior) adviseur

 • consultant

 • HR-professional

 • personal coach

 • manager

 • directeur

Mijn expertise ligt in de combinatie van de "harde" en "zachte" aanpak binnen organisaties.

​Ik ben een echt mensen-mens met een grote portie organisatiesensitiviteit, en gepassioneerd op het gebied van wet- en regelgeving omtrent pensioen, arbeidsvoorwaarden, ontslag- en seniorenregelingen.

Uiteraard ben ik volledig WFT gecertificeerd. Voor uitgebreidere informatie over mijn opleiding en werkervaring verwijs ik u graag naar mijn LinkedIn profiel.

Zelf ben ik groot voorstander van mensen te laten doen waar ze goed in zijn en energie van krijgen, zodat ze het meest tot hun recht komen. 
Dat is de reden waarom ik Jaggan Consultancy heb opgericht.

Mijn missie

Mijn grootste drijfveer is mensen én organisaties door deskundige en duidelijke advisering vooruit te helpen. Of dit nu gaat om het maken van de juiste keuze op het gebied van rechtspositionele zaken, organisatieveranderingen of persoonlijke ontwikkeling, mijn expertise helpt u verder. Stilstand is achteruitgang!
Vaak is het gebrek aan capaciteit, vakkennis of draagvlak de oorzaak van het stuklopen van een bepaalde businesscase. Door mijn jarenlange ervaring, combinatie van expertises en mijn positieve mindset ben ik dé betrouwbare en onafhankelijke sparringpartner op de momenten dat u het nodig heeft!

Mijn visie

De hedendaagse arbeidsmarkt vraagt veel van zowel werkgevers als werknemers. Voortdurend zijn er veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving, het wordt steeds moeilijker kwalitatief en gemotiveerd personeel te vinden, iedereen moet langer doorwerken en het aantal ziekmeldingen door burn-out blijft stijgen.
De basis voor elke duurzame arbeidsrelatie is wederzijds vertrouwen en goede communicatie.
Jaggan Consultancy wil middels het delen van kennis en ervaring graag een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving.

Kernwaarden

De volgende kernwaarden staan centraal voor Jaggan Consultancy:

 • Kwaliteit - oog voor detail, het vak verstaan en komen tot scherpe inzichten. Kwaliteit staat altijd voorop!

 • Vertrouwen - ruimte voor wederzijds vertrouwen. Doen wat je zegt en waarde hechten aan integriteit.

 • Mens- én resultaatgericht - de juiste balans tussen mensen en resultaten

 • Optimistisch - denken vanuit kansen en mogelijkheden

 • Passie - toewijding met hart en ziel

Mijn aanpak

Aan de hand van een persoonlijke intake en duidelijke analyse gaan wij samen de doelstellingen en gewenste resultaten vastleggen. Vervolgens maken we samen een plan om de doelstelling(en) te realiseren. U kunt daarna binnen afzienbare tijd de offerte tegemoet zien met daarin een eenduidige omschrijving van de werkzaamheden alsmede een zo nauwkeurig mogelijke uren-indicatie. Gedurende de periode van opdracht zullen we regelmatig evalueren en bijsturen naar gelang de behoefte.

bottom of page